OPENINGSTIJDEN KANTOOR: Zonder afspraak op Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Vacatures 0316-528454

pand-nieuw

Historie

Louana Rijopleidingen B.V. is opgestart in 1985 als hobby in de avonduren, in 1987 is van deze hobby een beroep gemaakt op dat moment nog rijdend met 1 auto. In 1989 reden er ondertussen 3 auto's en zijn wij begonnen met het geven van motorrijles en het verzorgen van rijlessen in een automaat. Later is hier nog auto met aanhangwagen bij gekomen.

Momenteel rijden er 8 schakelauto's (MINI), 1 automaat (MINI), 1 lichte motor Yamaha MT-125A voor rijbewijs A1, 1 YAMAHA MT-07 voor rijbewijs A2 en voor de zware categorie voor het onbeperkte rijbewijs rijden we met de Yamaha MT-07 en de Kawasaki Z650 en wordt er met een BMW X3 aanhangwagen rijles gegeven. Ook worden er theoriecursussen gegeven voor auto en motor.

Het is gebleken dat kwaliteit de belangrijkste eis is voor de keuze van de verkeersschool en gelukkig kunnen we zeggen dat we die kwaliteit leveren. Onze instructeurs volgen alle cursussen die er op dit gebied maar gegeven worden. Verder is het binnen Louana Rijopleidingen B.V. gebruikelijk een zo persoonlijk mogelijke aandacht aan de leerlingen te geven, wat betekent dat een instructiekaart wordt bijgehouden waarop de vorderingen per rijles worden vermeld en elke leerling krijgt één vaste instructeur. Er werken in ons team zowel vrouwelijke als mannelijke instructeurs. In de lesauto's wordt niet gerookt. Binnen ons team zijn specialisten werkzaam voor het lesgeven aan leerlingen met autisme, ADHD, rijangst en faalangst. De theorie opleidingen worden gegeven op een manier dat ook leerlingen met dyslectie goed kunnen meekomen.

Louana Mini lesauto

MEI ACTIE AUTO: voordeelpakketten nu met gratis tussentijdse toets t.w.v. € 255,- en 1 theoriedagcursus  t.w.v. €100,-!

Wees er snel bij: want op is op!

Wij rijden in regio Doetinchem, Arnhem, Zevenaar.

Wij hanteren geen wachttijd.

 

> Naar de website